Terminis de l'Agència tributària per a la devolució de la renda

Terminis de l’Agència tributària per a la devolució de la renda

Les assessories per a la declaració de la renda són la millor ajuda professional de la qual pot disposar per a tramitar aquesta gestió anual. El 6 d’abril és el dia que va començar la campanya, on els contribuents han de declarar els ingressos obtinguts en l’exercici del 2021.

Enguany, hi ha algunes novetats, així que comptar amb un assessor per tramitar la declaració de la renda és encara més necessari si cap. D’aquesta manera, s’assegura que el tràmit s’executarà correctament, sense fallades.

A més, en cas que la declaració de la renda li surti a retornar, … Com cal sol·licitar-ho?, quins passos s’han d’efectuar?

En aquest post li resoldrem alguns dubtes sobre aquest tema.


Tramitar la declaració de la renda


Tramitar la declaració de la renda mitjançant una assessoria especialista li garanteix que el resultat sigui el més afavoridor per a vostè, ja que és coneixedora de la normativa i de com actuar segons cada situació familiar, professional, etc.

Com li comentàvem, aquest any hi ha algunes novetats. Una de les principals és que es contempla l’augment de dos punts del tipus estatal que grava les rendes del treball de més de 300.000 €, fins al 47%. Així mateix, tres punts per a les rendes de més de 200.000 €, fins al 26%


Ajuda per a sol·licitar la devolució de la declaració de la renda


Referent a la devolució de la declaració de la renda, el contribuent ha de sol·licitar-lo expressament, quelcom significa que és una tasca que ha de tramitar-se si es vol rebre els diners. En aquest cas, en no ser un procés automàtic, els assessors de la declaració de la renda són claus.

Si surt a retornar, es realitza amb una transferència bancària als contribuents al compte que s’indiqui en el document de devolució.

Per a executar-lo, l’Agència Tributària té un termini de 6 mesos des del 30 de juny, que és quan finalitza la campanya de la renda. Per tant, té temps fins al 30 de desembre per a efectuar les devolucions.

I, si no es produeix dins del termini establert, Hisenda s’ha de fer càrrec dels interessos de demora establerts en els Pressupostos Generals de l’Estat.

Com a dada interessant, és essencial indicar que, si es presenta fora de termini la declaració de la renda, la devolució manté el límit dels 6 mesos.


Assessoria experta en gestions d’Hisenda


Si necessita ajuda per a gestionar la declaració de la renda a Sant Pere de Ribes, contacti amb ASSPE i li facilitarem totes les tasques relacionades amb aquest tràmit i molts altres, tant a nivell fiscal, comptable, jurídic, laboral, etc.

Li garantim un suport integral en la seva declaració de la renda, estalviant molt temps i diners i assegurant la millor gestió per a vostè econòmicament.

A més, en cas que sigui a retornar, amb la nostra ajuda professional, s’eviten errors i contratemps associats que podrien alentir el procés.

El nostre equip especialista li ofereix la millor orientació i assessorament sobre com procedir, brindant-li tots els càlculs i opcions que, sens dubte, li donaran major confiança i tranquil·litat.

Treballem de manera personalitzada, adaptant-nos a cada situació, segons les seves necessitats i requeriments; oferim un tracte pròxim i ràpid, amb l’objectiu de brindar el millor servei al client; estem constantment en contínua formació, amb la finalitat d’estar actualitzats sobre els canvis de normativa i legislació; i, per descomptat, busquem en tot moment la millor manera de gestionar els tràmits dels usuaris, perquè sigui el més rendible i fàcil possible.

Contacti amb nosaltres, som la seva assessoria a Sant Pere de Ribes de referència, i podrà comprovar la nostra gran experiència en diferents àmbits.

Demani’ns informació sense cap compromís, estem a la seva disposició.